Grenå

 
Lækkert Sommerhus ved Grenå Udlejning af dejligt sommerhus med fantastisk beliggenhed – kun et stenkast fra havet!  Det specielle ved dette hus er den utrolige beliggenhed – på en klit-top med den skønneste udsigt til vandet kun 10 meter nedenfor! Huset er opført i to etager – underste har 3 værelser (6 sengepladser) samt badeværelse. Den øverste etage har et værelse, en lille stue, spisestue og køkken – samt udgang til terrasse/klit (havsiden). Der forefindes et rum til opbevaring af cykler, grill, fiskeudstyr og andet. Huset er fuldt møbleret og har EL vandvarmer, elvarme, TV, køleskab/fryser, komfur, samt alt køkkenudstyr.
Er du interesseret? Så kontakt: Wenn dieses Ihre Interesse hat, dann kontakten Sie bitte: If you are interested, please contact:

Jan Bertil Nielsen
Damsbrovej 28
DK-8382 Hinnerup
DANMARK

Mobil Nr. +45 4087 5781 
e-mail: Jan Bertil Nielsen
More details:
www.havhytten-grenaa-strand.dk

 

 

 

 

 

 

Der er en super skøn sandstrand kun 10 meter fra huset – med blåt flag for garanteret rent badevand. Kun 20 min. kørsel til Djurs Sommerland. Kattegatcentret og Lystbådehavnen – såvel som tennisbaner og minigolf er i gå afstand. Grenaas idylliske midtby ligger i ca. 1,5 kilometers kørselsafstand. Her kan der opleves et væld af spændende forretninger og hyggelige spisesteder.